Багира и Наталия

Хепи енд за Багира

2023-12-24
...

Когато живота те срещне с правилния Човек - всичко се нарежда от добро към по-добро.

Дребосъчест Багира с огромна буца на корема, бил забелязан преди няколко месеца от случайно минаваща по улицата девойка. Тя веднага разбрала, че котко е в беда и го завела до близкия ветеринарен кабинет, където поставили диагноза коремна херния и фрактура на крачето, а вероятната причина за това - ритник. Операцията бе спешна и единствен начин, изсипалите се коремни органи да бъдат върнати по местата им.

Тогава Наталия се свърза с нас с молба за помощ, а ние я насочихме към второ и трето мнение, тъй като хернията се оказа много по-сложна и необичайна, отколкото ѝ бе обявено първоначално. И така, котан се озова в Многопрофилна клиника в София, където бе отремонтиран успешно от златните ръце на доктор Войчев, без да се налага повторна хирургия.

...

Девойката обаче, не се отказа от котачо, както обикновено се случва с други намерени на улицата котета, дори напротив - с нейна помощ, успяхме да съберем нужните средства за Багира. След като бе готов да напусне клиниката, Наталия приюти Багирчето "само за малко" да се погрижи за него..., но пъкленият сладурско-хипнотизиращ план на котко промени решението ѝ и само няколко месеца по-късно, тя ни сподели, че не може да се раздели с него.

...

Междувременно, котко смени краска и за малко да стане бяло коте, но бързо възвърна лъскаво-черната козина. Днес, Багирчо е зает с много важни котешки дела в новият си дом, който е толкова по приятен от този навън: да дебне лъскавите висулки от елхата, да ловува плюшени мишоци, също така се е помислил за аларма и редовно събужда преждевременно стопаните си...ей такива, Багирски му неща, с които казва 'чувствам се чудесно'. <3 Пожелаваме на Наталия и Багира още много много здрави и щастливи секунди заедно, а на вас приятели, благодарим, че сте до нас и помагате да има истории, които да приключват успешно за поредното котаче в беда.


ОЩЕ ЩАСТЛИВИ ИСТОРИИ
Обратно към всички щастливи истории