Люк и Милена

Люк е у дома. <3

2022-12-29
...

Приятели, нали не сте забравили за нашата инициатива с показването на Добрите примери около нас, за които може и да не подозираме?
Онези спасители - Осиновителите на животни.

Преди да ви запознаем с историята на Люк и Милена, ви напомняме кои са нашите котаци, търсещи си дом. Само си помислете колко по-уютно и приятно е вкъщи с домашен любимец, гушкащ се във вас, докато четете книга, гледате филм, работите. Вижте колко много пухкава компания имаме под ръка.

Милена, осиновителка на Люк само потвърждава колко по-приятен е домът с котешко другарче :
"Едно от важните предимства да имам Люк е, че той ме радва и успокоява, а неговата котешка любов ми действа много положително! В момента живея сама и той определено ми е другарчето, благодарение на което не ми е самотно вкъщи. Топли ме и ме гледа с обич и благодарност.".

От Милена научихме още, че Люк явно е криел талантът си на гласовит певец докато е бил в котешката ни квартира, а е възможно и другите съквартиранти да са го гонели постоянно, за да издаде тайната си. За нас беше истинска загадка защо Люк не беше харесван от останалите котаци, при все че съдбата му бе като на всички други бездомни - "тривиално" тъжна - изоставен на спирка на градския транспорт, нежелан, гладен и жаден - но пък забелязан и прибран от наши доброволци преди да му се случи нещо още по-лошо. И макар в началото Люк да е пазил ъглите на всички скривалища у дома на осиновителката си, постепенно, с игри и търпение, Милена разкрива благия му и гушлив характер, в същото време развивайки музикалната му дарба.

След тази история не ви ли се прииска да слушате Котешки, вместо Коледни песни? Ако да - върнете се в началото на статията, нашите певци ви очакват. Споделете, моля - нека озвучим повече домове❤️


Обратно към всички щастливи истории