Маца и Михаела

Изоставена за евтаназия

2022-12-11
...

Приятели,

продължаваме нашата кампания да показваме Добри примери за грижовни човеци-осиновители, притежавани от котки.

Днешният човек, герой на нашата история, е Михаела, осиновител на Маца.

Маца бе оставена за евтаназия от предишните си стопани, след нападение от домашното им куче. След сложна операция на долната челюст и лекуване на предишна фрактура, Маца бе готова за изписване и нов живот. Десетгодишна, котанка имаше малко шансове за приемен или постоянен дом, но това не спря нито нас, нито приемния ѝ дом, да се надяваме на най-доброто за нея.

А то, това най-добро, се оказа съвсем наблизо - след няколко месеца съжителство, Михаела, реши да отвори докрай вратите на жилището си, и да даде Дом на Маца завинаги.

За Добрия си пример Михаела сподели с нас следното:
"Сега Принцеса Мацанеса, както я наричаме, живее живота, който заслужава. Макар и първоначално да имахме трудности с адаптирането заради сондата, с която се хранеше, сега нямам търпение да се прибера и да видя благодарността в очите ѝ, и да се гушне в мен, мъркайки.

Апелът ми към хората е да не купуват, а да спасяват и осиновяват животни. Има хиляди, които чакат. Осигурявайки му дом, животното ще ви бъде вечно благодарно и ще ви дари с любов, а чувството, че сте го направили, е неописуемо."

Благодарим ти, Михаела, за всичко. Надяваме се днес ти да бъдеш Добрия пример за нечие Добро сърце.

Цялата история на Маца https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1808595569308310&type=3


ОЩЕ ЩАСТЛИВИ ИСТОРИИ
Обратно към всички щастливи истории