Бинки и Кремена

Болният пътешественик

2022-12-11
...

Приятели,
Светът е едно прекрасно място, пълно с добри хора.

Знаем, че понякога случващите се събития около нас сочат тъкмо за обратното, и именно заради това решихме да споделим с вас най-добрите доказателства - нашите осиновители.

Нашите Добри примери.
Започваме с историята на Бинки и Кремена, която има много какво да разкаже.

Метаморфозата към горд собственик на човек за Бинки започна в едно малко парцалче, в Русе, край един контейнер, сред кал и тъга.
Пътят на промяната за Бинки премина през Пловдив и накрая завърши в София, където и до днес обитава жилището на Кремена.
А какво ни сподели тя самата?

"В публикацията за Бинки ме приковаха очичките му, толкова малък и безпомощен в мръсния град. В рамките на точно два дни взех решението, че искам да променя положението на слабичкото рижо коте. Разпознал в мен спасител, Бинки се присламчи и уви като шал около мен още първата вечер.
Обичам животните, и за мен няма достатъчно силен аргумент, освен здравословни причини, в подкрепа на живот без домашен любимец.
Освен това, смятам, че осиновявайки животно от приют, спомагам търговията на животни с цел печалба, да бъде намалена значително. Важно е бъдещите стопани да осиновяват със съзнание и отговорност, че увеличават членовете на семейството си."

Ние напълно подкрепяме мнението на Кремена, и се радваме, че животът ни срещна с нея, както и се надяваме днес тя да бъде Вашият пример за Доброта.

Пълната история на Бинки, може да откриете тук https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1604623593038843&type=3


ОЩЕ ЩАСТЛИВИ ИСТОРИИ
Обратно към всички щастливи истории