Августин

Гигантския тумор на Августин

2023-11-16
...

Стискахте ли палци на Августин? Ако да, имало е защо!
Чудовищно големия тумор, тръгващ от меките тъкани край гръбнака и растящ навътре в коремната кухина на Августин е успешно отстранен, а котан вече е буден. <3 Три пъти ура!

Огромен камък ни падна, приятели - Авги ще живее, макар и неясно колко още време му е отредено. А заслугата за това е благодарение на златните ръце на доктор Войчев. <3

На пръв поглед, тумора изглеждаше непосилен за премахване в целия си вид, имаше данни да е срастнал с вена кава и коремна аорта, а дори най-малкото засягане на тези кръвоносни съдове и Авги щеше да си отиде за секунди...

В сценарии, в който не можеше да се предприеме операция , то нарастването на тумора щеше доведе до нарушение и изцяло блокиране на двата кръвоносни съда, а това щеше да доведе до некроза на тъканите, парализа и ...смърт и то в най-близко време.

Доктор Войчев е успял да изчисти максимално тумора и сподели с нас, че хирургията е преминала сравнително леко и бързо. Ето го и отвратителното нещо, което бавно, но сигурно убиваше Августин:

...

От тук насетне очакваме резултатите от хистологията и Авги да се прибере при нас, където ще продължим с алтернативно лечение,тъй като други опции няма и ще се молим, тази гадост да не се появи отново.

Ако все още не сте подкрепили Августин - моля, сторете го. Хирургия, скенер, хистология и след-оперативен престой излизат над 1500лв. Моля, помогнете ни да покрием разходите по лечението и спасяването на живота на котан:

Вашата подкрепа спасява животи.

Видеото от самата интервенция, не е за хора със слаби сърца.


Обратно към всички новини