Нини

Нини е оперирана

2023-10-25
...

Счупеното Нини има две молби към вас, приятели.

Първата ѝ молба е да я приютите поне временно, защото маца е готова да напусне клиниката и има нужда от раздвижване на крачето, за да не се получи контрактура на мускулите. Клетка не е опция за нея, а при нас няма и нанометър свободно място за нови попълнения.

Втората молба е да ѝ помогнете с разходите от операцията и лечението, които до момента са над 1500лв, събрани са по-малко от половината, а с всеки изминал ден нарастват с по 100лв за лечение и престой.

Ако сте поропуснали да прочетете коя е Нини - накратко, мацинка е на около 4-5 месеца и бе паднала в 10 метрова дупка в центъра на града. В резултат, мацинка е получила счупване на бедрената кост на ляво краче:

...

Фрактурата е вече отремонтирана със специална пластина, която има за цел да съедини и поддържа двете счупени половини на бедрената кост и с това да се получи калциране в правилната позиция. Фрактурата ѝ е била на поне седмица, тъй като при самата операция е установено, че е започнал процес на калциране в неправилна позиция. Оставена така, маца щеше да окуцее или да загуби изцяло контрол над това краче и да се стигне до ампутация...

Сега бебочето получи шанс да запази крачето си и да бъде нормално котаче с всички четири лапи.

...

Приятели, вашата подкрепа е жизненоважна и без нея, не можем да спасяваме пострадали бездомни котачета. Моля, помогнете ни да покрием разходите на Нини:


Обратно към всички новини