Багира

Най-доброто коте е в беда. Моля, помогнете!

2023-08-07
...

Най-подходящото време, всичко да се обърка е, точно когато всичко е най-объркано...

Трето поредно котаче има СПЕШНА нужда от помощ, приятели. Сега. Днес. Защото утре може да е късно, за това, приятели, МОЛЯ, ако можете дарете мъничко за нея и продължете да четете.

Тя се казва Багира, на около 3-4 месеца и нейната история ни стана позната миналата седмица, когато спасителката ѝ Наталия се свърза с нас.

Твърде вероятно е дребосъчето да е било изритано от недоброжелател, което е довело до разкъсване на коремната стена и изсипване на всичките ѝ органи един върху друг, образуващи гигантската подутина, видна от снимката.

...

На кратко - дребосъчката бе оперирана от д-р Войчев в Многопрофилна ветеринарна клиника още в четвъртък миналата седмица, а спасителката ѝ Наталия успя със собствени сили и куп дружни приятели да организира набирането на средствата за операцията на мъничката Багира, която вече се възстановява чудесно под 24 часовите грижи на добрите лекари в клиниката.

...

Тъй като котан накуцваше с едното краче и се появи оток в областта под корема, след направен рентген вчера, се установи и друг проблем - счупване в бедрената кост на колянната става на дясно задно краче, а ако не се коригира хирургически до 24 часа,тъй като вече са минали близо осем дни от инцидента, риска бебока да загуби крачето си и да се получи контрактура е 100%.

...

Тук вече неговата спасителка е безсилна, за това се включваме и ние, тъй като е спешно, приятели. Моля, помогнете ни да съберем 1000лв за да спасим крачето на дребосъчето. Моля, подарете малко добро за дребосъчето, което до сега е видяло само зло.
Основание: Багира


Обратно към всички новини