Пандора

Специално коте си търси специален Човек

2022-12-11
...

Наближават празници, а Пандора си няма семейство, с което да се гушка... 💔

Маца ще прекара празниците сама, тъжна и нежелана, в малката си килия в клиниката, която обитава вече втори месец.
Питате се, каква е причината да е там...? И ние това се питаме.

Можем единствено да се надяваме, че някъде там, нейният Човек ще я забележи и няма да я приема като ангажимент и тегоба. Че ще я спаси от дните на самота, в клетката.

След инцидент, задницата на Пандора остана парализирана, което налага човешка помощ, за да извършва нуждите си. Това става чрез масаж на мехура два пъти дневно, научава се лесно и далеч не е сложно, като ядрена физика.

...

Котки, като нея често биват евтаназирани, именно поради липсата на Човеци, които да отворят домът и сърцето си за тях...

Ще стане ли Пандора поредната от тази черна статистика? Зависи от вас, приятели.

Така изглеждаше маца, минути след инцидента - за късмет или не, добри Човеци я завели в клиниката. За беда, сложната хирургия, която извършихме в Многопрофилна ветеринарна клиника, не донесе желаните резултати.

...

Моля, помогнете ни да намерим Човека на Пандора - споделете я с приятели и познати, разкажете им, колкото нежна и гальовна е тя.
Защото "инвалид" не е всичко, което Пандора е. Тя е коте, което има желание за живот, игри и ласки, точно както всички останали котки и ... човеци. ❤

...

Маца се намира в София, може да бъде приютена временно или завинаги и в Пловдив. Пишите ни, ако обмисляте нещо, но се колебаете. Спаси Пандора!


Обратно към всички новини