Борис

Имаме по-малко от 24 часа, за да вземем решение за живота на Борис

2023-06-23
...

Може би си спомняте Борис и неговата тежка съдба - намерихме го блъснат на пътното платно преди няколко години, със счупен крак и кръвоизливи от всякъде. Успяхме да го спасим тогава, но съдбата не спря да му изпраща изпитания, както на него, така и на нас...

За трети пореден път Борис е с абсцес на белия дроб, който притиска трахеята му, а този път и сърцето му. Състоянието му е много сериозно и няма време за губене, тъй като трахеята може да колабира всеки момент и той да спре да диша.

...

Днес Борис е получил внезапен пристъп на задух и веднага е бил заведен на преглед. От рентгеновата снимка с ужасен ужас се разбра, че отново има - този път още по-голямо образувание на белия дроб, което го оставя без дъх... Почти половин година след втората му тежка операция по отстраняване на други два абсцеса от дроба му, Борис отново има отчаяна и спешна нуждаот помощ, приятели.

Тъй като от предходната му хирургия не успяхме да изплатим цялата сума, и тя стои отложена вече над 6 месеца, този път сме изправени пред страшно труден избор, поради липсата на средства и множеството задължения, които имаме към клиниката. Факт е, че помощта не достига и това извива ръцете ни да реагираме незабавно в тежки и спешни казуси, като днешният.

За да спасим Борис е нужно да бъде направен скенер, който да даде яснота при оперативния подход.

Грубо, ще бъдат нужни около 2000лв за да спасим Борис. И имаме по-малко от 24 часа, за да ги съберем. 24 часа, които са определящи дали Борис ще живее или ще се наложи да спестим мъките му.

...

А това е Борис към днешна дата. И всъщност страшно много му се живее. Моля, подайте му ръка, помогнете ни да го спасим, дарете за него СЕГА, за да има утре за него:

Вие, приятели, сте единственият шанс, който Борис има.


Обратно към всички новини