Ния

Ния се завърна

2023-03-17
...

Тежко пострадалата Ния е спасена, благодарение на страхотния екип на Многопрофилна Ветеринарна Клиника и е готова да отиде в своя дом. ❤

Ако бихте я приютили в Пловдив или София, драснете ни съобщение, за да поговорим за прекрасната трицветка.
Уверяваме - мнооого е готина! 🙂

Маца бе с тежка черепно-мозъчна травма, която не бяхме сигурни, че щеше да преживее.
Когато я открихме, изглеждаше потресаващо - засъхнали кърваво-гнойни изтечения, силни кръвонасядания в очите, които бяха почервеняли, без зрение, обоняние и слух, тя просто се носеше към незнайна посока.

И до ден днешен, не можем да си обясним как изобщо е успяла да оцелее в това си състояние няколко дни, преди да пресече пътя ни.
Съдбата е странно нещо, но пък си знае работата.

И ето, че когато не се отказваме, получаваме положителен резултат - Ния се прибра при нас, жизнена, с апетит, виждаща, с обоняние, чуваща.
От контактите ни с нея, установихме, че тя е невероятно социална и крайно приказлива - ако не търси храна, търси вниманието ни.

А сега е време да и намерим къщурка. Приятели, страдаме от невероятен недостиг на домове. Вече се чудим къде да настаняваме новоспасените животни, които поемаме...призоваваме ви да отворите домовете си за пострадало котаче и с това да станете част от процеса по коткоспасение.

Не е страшно да осиновиш спасено котаче от организация - обещаваме, че не ядем хора!


Обратно към всички новини