Джина

iCat, паузира част от дейността си, моля помогнете!

2023-02-12
...

Би ли спасил Джина и котетата, като нея?

Тя е едно от стотиците пострадали котета, на които iCat е подало ръка през годините - с животозастрашаваща анемия, покрита с хиляди бълхи и умираща, Джина днес живее вторият си живот. След няколко кръвопреливания и дълъг престой в клиника, скоро Джина ще направи 5 години, откакто е и щастливо осиновена.

Тя няма да бъде поредната жертва на студове, болести, човешка небрежност, жестокост и безотговорност.
Но много други ще бъдат... И именно те, имат само нас - хората, небезразлични към страданието им.

Koгато я открихме, тя изглеждаше така:

...

Всеки живот е безценен и се борим за всеки един, със зъби и нокти. А това е възможно, само когато всички вие, приятели, подкрепяте тази кауза.

За момента обаче, тази борба е поставена на пауза, поради неприемливо голямата сума, натрупана именно поради желанието да помогнем на котаци, като Джина, в това число и всички 50 котета, живеещи в миниприюта на iCat са в липса от ветеринарни услуги.

Към днешна дата, маца е жива и щастлива, благодарение на подкрепата на всички добри Човеци, които са ни помогнали, за да покрием лечението ѝ.

А ние продължаваме да опитваме да изплащаме леченията, благодарение на които котаците като Джина са живи. Към днешна дата, дължими към три клиники са над 10 000лв, а помощта не достига...

...


Приятели, ако ви се иска да помогнете на коте в беда, но не сте сигурни как - дарението е един от начините да бъдете част от каузата.
Спасявайте животи, заедно с нас. Спасете живот, сега:


Обратно към всички новини