Анубис

Какво се случи в iCat през Януари

2023-01-22
...

Почти няма ден, в който да не ни се налага да посетим клиниката с някои от котаците.

Тъкмо излекуваме единия - друг се разболява. Не минава и ден, в който да няма записана терапия за някой котак в приюта, а често се скупчват и по 5-10.

Последните котаци, които имаха нужда от спешно посещение в клиниката, бяха Анубис и Лиса.
Подкрепа за тях имаше, но не достатъчна, за да покрием цялата сума за биопсията и хистологията на Анубис, лечението на вирусно заболяване, бактериална инфекция и изследвания за кожният проблем, който отдавна тормози Лиса.

...

<3 За щастие, патолога отхвърли страховитата диагноза лимфома, за която се съмнявахме при Анубис. Измененията в червата и лимфните възли се дължат на инфекциозен агент - вирус или бактерия. Сметката на Анубис е 1017лв и е неплатена.

...

Резултатите на Лиса все още не са излезли, но маца се завърна в приюта със завиден апетит. Тя прекара почти десет дни в клиниката. Остатъкът от сметката ѝ е 1269лв.

...

Маца Вяра, която спасихме след като бе нападната от куче, пък е настанена във временен дом и вече се чувства като принцеса там. Обожава да се гали и играе като малко котаче, нищо, че е на цели осем години. Остатъка от сметката й е около 350лв.

Други котаци, които имат нужда от помощ са:
Аши - 364лв
Джинджър - 389лв
Криси - 1500лв
Борис - 1401лв
Смоуки - 1203лв
Августин - 200лв
Зизи - 197лв
Дребчо - 553лв
Джинджър - рижото прекрасниче от снимката по-горе трябва да се кастрира и да коригираме обърнатите мигли на лявото оченце, които да съчетаем в една хирургия. Нужни ще са около 400лв

Към дата 22.01, дължим към две клиники общо 8500лв., а нови спешности се задават. Моля, помогнете ни да се справим с бързо нарастващите сметки.

Котаците имат нужда от ветеринарна грижа, чието отлагане може да коства живот. Моля, не допускайте това да се случи и дарете мъничко за тях:


Вашата подкрепа спасява животи и ето едно доказателство за това - Вяра оцеля, благодарение на грижите в клиниката.


Обратно към всички новини